Kavala Blogs

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Οι κίνδυνοι της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Ο Dr. Thomas Rau, ιατρικός διευθυντής της παγκοσμίου φήμης κλινικής «Παράκελσος» στην Ελβετία, λέει ότι είναι πεπεισμένος ότι τα ηλεκτρομαγνητικά φορτία, οδηγούν σε καρκίνο, προβλήματα συγκέντρωσης, ημικρανίες, αϋπνία, αρρυθμία, Πάρκινσον, ακόμα και πόνους στη μέση.


Στην κλινική «Παράκελσος», οι ασθενείς με καρκίνο, εκπαιδεύονται σε τρόπους αντιμετώπισης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και επιθεωρητές από το Γεωπαθολογικό Ινστιτούτο της Ελβετίας πηγαίνουν στα σπίτια τους για να μετρήσουν τα επίπεδα ΗΜ ακτινοβολίας.


Ο Dr. Rau υποστηρίζει ότι μία στρατηγική για όσους νιώθουν ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία, είναι να απομακρύνουν από το σώμα τους τα σφραγίσματα από αμάγαλμα, τα οποία δρουν σαν κεραίες, όταν βρίσκονται κοντά σε κινητά τηλέφωνα και κεραίες τηλεφωνίας, ασύρματα δίκτυα και ότι άλλο εκπέμπει σε ραδιοσυχνότητες.
Ακόμα, τα ωφέλιμα βακτήρια αναπτύσσονται πολύ πιο αργά στην παρουσία ΗΜ πεδίου. Οπότε η λήψη συμπληρωμάτων με προβιοτικά μπορεί να βοηθήσει όσους εκτίθενται στην ΗΜ ακτινοβολία.


Η ευαισθησία στον ηλεκτρισμό μπορεί να αποτελέσει μία εμπειρία εξασθένησης, λόγω της απορυθμιστικής δράσης των ΗλεκτροΜαγνητικών πεδίων. Έχει συνδεθεί με αρκετές οξείες και χρόνιες παθήσεις και αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα για την δημόσια υγεία, το οποίο πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος.




Πηγή: Electromagnetic Health

Δεν υπάρχουν σχόλια: