Kavala Blogs

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ


Εφόσον τα χρώματα έχουν ιδιαίτερες ιδιότητες, τότε με ποιον τρόπο μπορούμε να βρούμε ποιο είναι το κατάλληλο για τον καθένα μας χρώμα ή αυτό που μας αντιπροσωπεύει ενεργειακά;

Σήμερα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα να φωτογραφήσουμε την αύρα μας και να δούμε ζωντανά τα χρώματα μας.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι έρευνες σχετικά με την επίδραση των χρωμάτων στον άνθρωπο σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο. Παρατηρήθηκε ότι επαναφέρουν το πνεύμα, το νου, τα συναισθήματα και το σώμα στην αρμονική τους κατάσταση.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι κάθε χρώμα πάλλετε σε μια δική του κλίμακα κι αυτές οι δονήσεις αντιστοιχούν με τις δονήσεις του σώματος μας. Κάθε τμήμα του σώματος συνηχεί με διαφορετικά χρώματα. Με την χρήση των κατάλληλων χρωμάτων επαναφέρουμε την ισορροπία στην διαταραγμένη περιοχή.

Χρησιμοποιώντας την ορθή δόνηση (δηλαδή μήκος κύματος και συχνότητα χρώματος), μπορούμε να οδηγηθούμε το στόχο μας, ενώ με μια λανθασμένη δόνηση θα βρεθούμε σε λάθος κατεύθυνση.

Τα χρώματα μπορούν να βελτιώσουν την ικανότητα μελέτης κατά 40%, μάθησης από 55 – 78% και κατανόησης κατά 73%.

Πηγη : Life in balance

Δεν υπάρχουν σχόλια: